Utlysning av två stipendier vid EDUU-programmet

2021-04-21

Två stipendier vid EDUU-programmet utlyses med sista ansökningsdag den 18 maj 2021. Ansökan görs i samma formulär som vanlig ansökan till utbildning på forskarnivå.

• Notera att det från och med januari 2021 finns en ny rutin vid ansökan och antagning av nya doktorander, det gäller arbetet med den blivande doktorandens forskningsplan, information finns på MP.

• Observera även att ansökan innan den skickas in till KUF kan behöva gå via institutionens forskarutbildningsgrupp, kontakta administrationen för forskarutbildningen vid institutionen för information.

Frågor om programmet och utlysningen besvaras av studierektor för EDUU-programmet Peter Bergsten, tel 018-471 49 23, peter.bergsten@mcb.uu.se

Mer information om stipendiet: Stipendium vid EDUU-programmet

Senast uppdaterad: 2021-05-31