Institutionens dag 9/9

2019-08-15

Måndagen 9 september kl 15:45–19:00, kommer det att bli intressanta föredrag och trevligt mingel på Restaurang HEAT under Institutionens dag. Anmälan till Birgitta Haglund, senast 3 september (för planering av mingelmat). Välkommen!

Vi kommer att ha en forskningseftermiddag, där olika doktoranders forskningsprojekt presenteras.

Alla doktorander (registrerade, men även snart registrerade är välkomna att lämna in) lämnar in en titel på ett föredrag man vill hålla under 3 minuter (max 5 bilder), för att sen lämna plats för någon minuts diskussion senast 28 augusti! Av de rimligen >100 titlar som borde komma in väljs 20 ut som får presenteras. Av dessa väljs ”Bästa föredrag” ut med fint pris! Andra och tredje plats får också priser!

Årets dragplåster är ingen mindre än Jacke Sjödin, bland annat känd från UNT och teaterscenen. Rekommenderas!

Anmälan

Alla som vill närvara anmäler detta senast 3 september till birgitta.haglund@surgsci.uu.se.

Ange:

• Namn, forskargrupp
  • Titel på föredrag (om du är doktorand)

Dessutom – det kommer bjudas på mingelmat och dryck.

Mer information om dagen finns att läsa här.